Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Cum să cumpărați cu puncte la miniramp.pl?

Programul POINTS este un program de fidelizare creat special pentru clienții noștri. Fiecare client MINIRAMP, chiar și cu prima achiziție pentru orice sumă, devine automat membru Proram, datorită căruia poate face achiziții în condiții speciale.


 1. Conectați-vă la contul dvs. la miniramp.pl.

2. Apoi accesați fila „Produse pentru puncte”.

3. Alege-ți produsul.

4. Pe cardul produsului, faceți clic pe „cumpărați cu puncte” în loc să adăugați produsul în coș.


 CUMPĂRĂ-CÂȘTIGĂ-CHELTUIE

Cum funcționează? Pentru fiecare produs achizitionat primesti puncte (30 PLN = 1 punct), care de fapt iti crediteaza contul pentru a fi schimbat in viitor cu orice produs din oferta noastra. Fiecare produs din magazinul nostru are un preț exprimat în PLN și în puncte. Tu decizi dacă plătești în zloți polonezi sau cu punctele pe care le-ai adunat.

 

miniramp-program-de-fidelitate-pasul-1

 

miniramp-program-de-fidelitate-pasul-2

 

miniramp-program-de-fidelitate-pasul-3

 Notă: Nu puteți utiliza puncte pentru a reduce valoarea produselor achiziționate (dacă aveți, de exemplu, 20 de puncte, puteți cumpăra un produs de până la 20 PLN etc.) Unde pot vedea câte puncte am? În fila Contul dvs. - Program de loialitate, puteți vedea câte puncte ați acumulat și puteți face achiziții direct folosindu-le.

 

PUNCTE Regulamentul programului

Acest document („Regulamentul Programului de Puncte”) definește regulile de funcționare ale Programului de loialitate și condițiile de participare la Program, inclusiv regulile de acordare a punctelor participanților la Program și utilizarea acestora de către participant.

1. PROGRAMUL DE PUNCTE se bazează pe principiile vânzărilor bonus, conform cărora se acordă puncte pentru achiziționarea de produse, pe care participantul le acumulează în contul său pentru a le schimba cu un produs din oferta disponibilă pe www.miniramp.pl la orice timp.

2. ORGANIZATORUL PROGRAMULUI este magazinul online care operează la www.miniramp.pl, denumit în continuare Miniramp Skateboard Shop, cu sediul social la ul. Sosnowa 111, 62-002 Złotniki Poznań, înscris în Registrul Central și Informații privind activitatea economică a Republicii Polone, păstrat de ministrul responsabil cu economie, NIP 7772317255, REGON 634616902

Denumit în continuare magazinul MINIRAMP.PL

3. Oricine are cont in magazinul MINIRAMP.PL poate fi PARTICIPANT LA PROGRAMUL DE PUNCTE MINIRAMP. Fiecare client nou autentificat al magazinului miniramp.pl devine automat un participant al programului.

4. PUNCTE

4.1. Un participant la Programul de Puncte primește PUNCTE pentru bunurile achiziționate în magazinul miniramp.pl.

4.2. Fiecare zlot cheltuit la miniramp.pl este o virgulă zecimală (30 PLN = 1 punct). Exemplu: pentru pantofi în valoare de 300 PLN vei primi 10 puncte

4.3. CONTUL MEU – acesta este locul unde clientul colectează punctele care i-au fost acordate.

4.4. Punctele se acordă după înregistrarea plății (plată prin transfer) sau după primirea confirmării de primire a expedierii de către curier (ramburs la livrare).

4.5. Punctele colectate în contul dvs. nu pot fi schimbate în numerar.

4.6. După colectarea numărului corespunzător de puncte, le puteți schimba cu produse disponibile la miniramp.pl

4.7. Participanții la program care au mai multe conturi în magazinul miniramp.pl nu își pot aduna punctele.

4.8. Nu puteți folosi puncte pentru a reduce valoarea produselor achiziționate (dacă aveți, de exemplu, 20 de puncte, puteți cumpăra un produs de până la 20 PLN etc.)

5. PRODUSE OFERITE

sunt produse acoperite de Programul Puncte, disponibile în oferta miniramp.pl, excluzând produsele acoperite de promoție/reducere. Aceasta înseamnă că nu se acordă puncte pentru achiziționarea de produse cu reducere, dar participantul poate plăti pentru un astfel de produs cu punctele pe care le-a adunat.

6. ACHIZIȚIA PRODUSELOR

6.1. Puteți plăti pentru produsele disponibile în magazinul miniramp.pl în PLN sau cu puncte acumulate.

6.2. Nu reducem cu puncte valoarea produselor achiziționate, așa că dacă am acumulat 20 de puncte, putem cumpăra un produs până la valoarea de 20 PLN.

7. PLÂNGERE / SCHIMB 

7.1. Bunurile achiziționate în cadrul Programului de puncte sunt supuse reclamațiilor și retururilor în conformitate cu Regulamentul magazinului -  Vezi aici

7.2. Returnarea mărfurilor la plata cu puncte - Participantul la program returnează bunurile în conformitate cu Regulamentul magazinului, iar Magazinul returnează în contul Participantului numărul de puncte care a fost folosit pentru achiziționarea unui anumit produs.

7.3. Returnarea mărfurilor la plata în numerar - Participantul la Program returnează bunurile în conformitate cu Regulamentul Magazinului, în timp ce Magazinul returnează banii în contul Participantului și deduce numărul de puncte corespunzător sumei produsului returnat.

8. DISPOZIȚII GENERALE:

8.1. Programul este derulat pentru clienții care cumpără în magazinul online www.miniramp.pl.

8.2 Programul începe la 1 ianuarie 2015 și durează până la o nouă notificare.

8.3 Programul este organizat pe teritoriul Republicii Polone și al Europei.

8.4. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul și de a suspenda și rezilia Programul în orice moment, fără a oferi un motiv, folosind formele adecvate de informare și notificare către participanții la program.

8.5. În cazul modificării Regulamentului, noul Regulament de participare va fi comunicat participanților cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea lui în vigoare.

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel