Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Schimburi, retururi, reclamații

SCHIMBĂRI, RETURURI, RECLAMAȚII Doriți să schimbați sau să returnați bunuri? Nimic mai ușor!!  

SCHIMBARE Clientul are dreptul de a schimba produsul cu o altă mărime sau model în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Ce trebuie să faceți? 1.Returnați bunurile la adresa indicată: "MINIRAMP SKATEBOARD SHOP" 9 DŁUGA Street, 61-850 Poznań împreună cu dovada de cumpărare și formularul tipărit și completat - "Formular de schimb de mărfuri" sau completați formularul online prin conectarea la contul dumneavoastră miniramp.pl, în Contul dumneavoastră - Returnări - Adăugați retururi. Notă: Costurile de transport pentru produsul returnat sunt suportate de către client. 2. Plasați o altă comandă pentru produsul pe care doriți să îl primiți în schimb, cu excepția faptului că nu îl plătiți. Odată ce magazinul Miniramp a primit transportul de returnare, pregătim expedierea produsului corect. Apoi se compensează ambele ordine și calculăm dacă a existat o plată în plus sau în minus. În cazul unei plăți în plus, diferența va fi rambursată în contul desemnat al clientului în termen de 14 zile. În cazul unei plăți insuficiente, clientul va fi informat cu privire la suma care trebuie plătită pentru a finaliza comanda. Costul de reexpediere către client va fi suportat de magazinul Miniramp dacă valoarea comenzii depășește 199 PLN. În caz contrar, costurile de expediere vor fi facturate clientului în conformitate cu lista de prețuri.RETURNARE (RETRAGERE)

Aveți dreptul de a vă retrage din contractul de vânzare încheiat în termen de 14 zile, fără a da niciun motiv. Ce trebuie să faceți? 1. Să informați magazinul cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contractul de vânzare-cumpărare printr-o declarație de intenție neechivocă Formular de retur în termen de 14 zile. Trimiteți formularul de returnare împreună cu bunurile sau completați-l online în Contul meu / Returnări 2.Trimiteți bunurile înapoi la adresa indicată: "MINIRAMP SKATEBOARD SHOP" ul. Długa 9, 61-850 Poznań mail: sklep@miniramp.tel.: +48 501 952 459. vom trimite înapoi bunurile fără întârziere și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care am informat magazinul cu privire la retragerea noastră din prezentul contract. de îndată ce pachetul ajunge și este inspectat, vă vom rambursa banii. Rambursarea durează maximum 14 zile, vom transfera fondurile în contul dvs. sau vă vom credita soldul (pe care îl puteți utiliza pentru următoarea achiziție)

Dispozițiile de mai sus se aplică exclusiv consumatorilor în sensul Codului civil!PLÂNGERI

reclamațiile vor fi procesate în termen de 14 zile de la data la care primim bunurile defecte împreună cu notificarea de reclamație. în cazul în care clientul nu primește reclamația respinsă în termen de 3 luni de la primirea deciziei, bunurile vor fi eliminate. în cazul în care reclamația este acceptată, vă vom rambursa banii în contul dumneavoastră sau vom schimba bunurile. Ce trebuie să faceți? 1. Trimiteți înapoi bunurile revendicate la adresa magazinului împreună cu dovada de cumpărare 2. Completați formularul ""Formular de valorificare a mărfurilor" , pe care îl atașați la coletul returnat sau completați formularul online prin conectarea la contul dumneavoastră miniramp.pl, sub: Contul dumneavoastră / Reclamații privind mărfurile / Adăugați reclamații

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel