Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Plăți

Alegeți cum doriți să plătiți pentru achizițiile dvs. Puteți alege dintre următoarele opțiuni:

TRANSFER ON-LINE  (plată înainte de expediere) - aceasta este o metodă de plată acceptată de Przelewy24.pl . După ce ați selectat operatorul (banca), veți fi direcționat către site-ul acestuia, unde veți efectua o depunere după ce vă conectați la contul dvs. bancar. Pachetul include serviciile tuturor celor mai mari bănci din Polonia.

TRANSFER TRADIȚIONAL  (plată înainte de expediere) – Dacă banca dumneavoastră nu se află pe lista noastră, puteți transfera bani în contul nostru sau îi puteți depune la o bancă sau oficiu poștal. Comenzile vor fi procesate după ce plata este înregistrată în contul nostru. Ai la dispoziție 7 zile de la plasarea comenzii pentru a efectua transferul, după care comanda va fi anulată.


CARD DE CREDIT  (plată înainte de expediere) - După plasarea comenzii, veți fi redirecționat către site-ul web Przelewy24.pl, care acceptă plățile cu cardul în magazinul nostru. Conexiunea la acest site este 100% sigură.

COD  (ramburs la livrare) - Plătiți expedierea către curier la primirea coletului (se aplică numai expedițiilor în Polonia)

CONTUL NOSTRU:

Magazin de skateboard Miniramp

Banca: SANTANDER BANK

Număr de cont pentru plăți:  15 1090 1463 0000 0001 4362 5236

Swift:  WBKPLPP

Iban: PL15 1090 1463 0000 0001 4362 5236


Vă rugăm să introduceți numărul comenzii în titlul transferului. 

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel